Početna stranica Portala pravosuđa BiHOpćinski sud u Čapljini

 

Aktualnosti

Održana manifestacija „Dani otvorenih vrata“ u Općinskom sudu u Čapljini

U sklopu manifestacije „Dani otvorenih vrata“ u Općinskom sudu u Čapljini održan je posjet učenika Osnovnih škola iz Čapljine, te Srednjih škole Čapljine i Neuma, iako su sve škole s područja općine Čapljine, Neuma, Stoca i Ravnog dobile poziv nisu se zbog organizacijskih razloga mogle odazvati.

25.10.2019.

Predsjednica Općinskog suda u Čapljini održala sastanak s predstavnicima Policijskih stanica

Policijskih stanica koji svoju djelatnost obavljaju na području za koje je nadležan ovaj sud, dana 11.10.2019. godine s predsjednicom suda Zdenkom Filipović održan je sastanak na kojem su prisustvovali:Ispred Policijske uprave Čapljina Marijo Zovko-zapovjednik PU Čapljina, Adil Veledar- zamjenik zapovjednika

11.10.2019.

Predsjednica Općinskog suda u Čapljini održala sastanak s pravobraniteljima 10.10.2019.

više

Pozdravna riječ

Pozdravna riječ Predsjednice suda

Kao novoimenovana predsjednica u svoje osobno ime i u ime sudaca, stručnih suradnika i namještenika želim Vam dobrodošlicu na službenu web stranicu ovog suda.

18.04.2010.

više

Sudski predmeti – online
Brzi linkovi
Često postavljana pitanja

Kako i gdje dobiti uvjerenje o podacima iz prekršajne evidencije?

Uvjerenje se izdaje na osnovu pisanog zahtjeva fizičke ili pravne osobe, odnosno popunjavanjem predviđenog obrasca za pravnu ili fizičku osobu

30.10.2009.

Kako sastaviti oporuku?

Da biste omogućili da sud brzo i pravilno sastavi sudbenu oporuku za Vas, potrebno je da prije dolaska u sud ponesete osobni identifikacijski dokument.

23.10.2009.

više